מתכון זה מספק 50 מנות. עם 144 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרווה טחון, פלפל גס, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, צלעות צלויות עם טימין ומרסלה, ו בשר חזיר פילה עם רוטב פטריות Marsala (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בשר במחבת רדודה; מפזרים 1/4 כפית. פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיע 63°.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו לעמוד 10 דקות. (טמפרטורה תעלה ל 71°).
5
בינתיים, להמס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים בקמח, חרדל, עשבי תיבול ופלפל שנותר. בהדרגה מערבבים במרק ויין; מבשלים ומערבבים על חום בינוני 4 דקות. או עד מעובה.