צלעות חזיר alla Pizzaiola
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר alla Pizzaiolan. מנה אחת מכילה עד 78 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צלעות חזיר במרכז-לחתוך צלעות, עלי פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלעות חזיר Alla Pizzaiola, Bucatini alla pizzaiola, ו Pizzaiola חזיר טעון Scamorza (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני.
מפזרים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל.
מוסיפים את צלעות החזיר למחבת ומבשלים עד שהם חומים ומדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס אופקית לתוך אוגרי החזיר 160 מעלות F, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים את צלעות החזיר לצלחת ואוהל עם נייר כדי לשמור אותם חמים.
מוסיף את הבצל לאותו מחבת ו לטגן על חום בינוני עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם, herbes de Provence, ו 1/4 פתיתי פלפל אדומים כפית. מכסים ומבשלים עד שהטעמים מתעבים והמיצים מתעבים מעט, ערבוב מדי פעם, כ -15 דקות. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ועוד פתיתי פלפל אדום. החזירו את צלעות החזיר ואת כל המיצים המצטברים מהצלחת למחבת והפכו את צלעות החזיר למעייל עם הרוטב.
מניחים 1 צלעות חזיר על כל צלחת. כפית את הרוטב על צלעות החזיר.
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.