צלעות חזיר Saltimbocca עם תרד מוקפץ
צלעות חזיר Saltimbocca עם תרד מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תרד, חמאה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר Saltimbocca, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים.
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
חותכים כיס עמוק, רחב בכל צלע חזיר.
מפזרים חצי מרווה לתוך כל כיס וכיסים דברים עם גבינה פרושוטו. צלעות טפיחה יבש העונה עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל (סך הכל).
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. לבשל צלעות עד מתחת זהוב, על 2 דקות, ולאחר מכן להפוך צלעות ולהעביר מחבת לתנור. צלוי עד מבושל דרך, על 5 דקות.
בעוד צלעות לבשל, חום הנותרים שמן כף בסיר 5 ליטר מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. שום Sauté עד זהב חיוור, כ -30 שניות.
מוסיפים תרד ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 3 דקות. מתבלים במלח.
מוסיפים חמאה ומיץ לימון למחבת חמה, מערבבים ומגרדים חתיכות חומות, ואז שופכים רוטב על חזיר.