צלעות חזיר בגריל
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, צלעות חזיר בגריל עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3686 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורש סוכר חום, פלפל קאיין, שום, זנגביל הקרקע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -35 דקות. צלעות חזיר בגריל, צלעות חזיר בגריל עם אפרסקים של ג'ק דניאלס, ו צלעות חזיר עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים את השום, הסוכר החום, הדבש, רוטב הסויה, רוטב ווסטרשייר, קטשופ, ג ' ינג ' ר, אבקת בצל, קינמון ופלפל קאיין יחד בקערה.
יוצקים חצי תערובת לתוך שקית רוכסן פלסטיק גדול, ומניחים את צלעות חזיר לתוך המרינדה. סחטו את האוויר מהשקית ואטמו את השקית. מקררים 4 עד 8 שעות, הופכים מדי פעם. מקררים את המרינדה שנותרה בקערה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסורג.
מוציאים את צלעות החזיר משקית הניילון ומנערים עודפי טיפות נוזלים מהצלעות. מחק את המרינדה משקית הניילון. גריל צלעות על הגריל שחומם מראש, מתבשל עם המרינדה השמורה עד שהבשר משחים, כבר לא ורוד בפנים, ומראה סימני גריל טובים, 8 עד 10 דקות לכל צד. מדחום בשר המוחדר לחלק העבה ביותר של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
יוצקים את המרינדה השמורה שנותרה לסיר על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את המרינדה עד להסמכה קלה, כ -5 דקות, תוך ערבוב מתמיד; מגישים רוטב עם צלעות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.