צלעות חזיר בגריל בסגנון יוקטן
והוא יספק כ 27 מנות. אם 55 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות חזיר בגריל יוקטן בסגנון יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. אם יש לך להדביק annatto, צלעות חזיר s, צנוניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו-27 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר בסגנון יוקטן, חזיר בסגנון יוקטן, ו חזיר מטוגן בסגנון יוקטן.
הוראות
מערבבים 3/4 כוס מיץ תפוזים ו annatto להדביק.
יוצקים על צלעות בצלחת רדודה; לפנות מעיל שני הצדדים של צלעות. מקררים 1 שעה כדי להשרות.
בינתיים, מערבבים מיונז, צ ' ילי ומיץ תפוזים שנותר בקערה גדולה.
מוסיפים כרוב, בצל וצנוניות; מערבבים קלות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
גריל חום לחום בינוני גבוה.
הסר צלעות מן המרינדה; להשליך מרינדה. צלעות גריל 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד הסוף (160F).
מגישים עם אבוקדו, עם סלט כרוב בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.