צלעות חזיר בגריל עם מלח עם סוכר חום ובצל-מרמלדה אפרסק
צלעות חזיר בגריל עם מלח עם סוכר חום ומרמלדה בצל-אפרסק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם אפרסקים, סוכר מגורען, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: צלעות חזיר סוכר חום עם רוטב ברביקיו אפרסק גאורגיה, צלעות חזיר עם סוכר חום עם רוטב ברביקיו אפרסק, ו אפרסק ובצל אדום להתענג עם צלעות חזיר בגריל.
הוראות
בסיר גדול, להביא 7 כוסות מים לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף מלח 1/2 כוס, סוכר חום, sprig רוזמרין, ו 2 כפית. פלפל, ערבוב עד מלח וסוכר מומסים.
מוסיפים קוביות קרח ומקררים עד הקור.
מניחים חזיר במי מלח ומניחים צלחת על גבי כדי לשמור על בשר שקוע לחלוטין. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
חום 2 כף. שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף ומתחיל חום, 10 עד 15 דקות. הפעל חום נמוך; להוסיף אפרסקים, סוכר מגורען, חומץ, ונותר 1 כפית. פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריבה הוא caramelized ודביק, 40 דקות. מערבבים הנותרים 1 כפית. מלח ו-2 כפית. רוזמרי.
הכן גריל פחם או גז לחום בינוני (350 עד 400; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 5 עד 7 שניות).
הסר חזיר מי מלח יבש טפיחה.
מברשת חזיר בכל רחבי עם הנותרים 1 כף. שמן.
חזיר גריל, מכוסה, פונה פעם אחת, עד הבשר נעשה כמו שאתה אוהב את זה, על 10 דקות עבור בינוני נדיר (145; לחתוך כדי לבדוק).
להעביר חזיר למגש, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח 5 עד 10 דקות.
* תוכן נתרן לא ניתן לחשב במדויק.