צלעות חזיר בגריל עם סלסה אפרסק יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בצל, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו צלעות חזיר בגריל דרום מערב עם סלסה אפרסק, צלעות חזיר צלויות בצורה מושלמת עם סלסה בזיליקום אפרסק אוכמניות, ו צלעות חזיר עם סלסה אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
בקערה לזרוק את כל המרכיבים סלסה יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
2
מברישים את צלעות החזיר עם השמן. בקערה קטנה לשלב את אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל. בנדיבות מפזרים את לשפשף על שני הצדדים של כל צלע חזיר. גריל את הצלעות עד מבושל דרך, על 4 עד 6 דקות לכל צד. (הגדר 1 קוצצים בצד עבור מתכון מקוון עגול 2, מרק Orzo עם חזיר.) לסדר את הצלעות על מגש הגשה ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.