צלעות חזיר בגריל עם סלסה דובדבנים
מתכון צלעות חזיר בגריל עם דובדבן Salsan מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. במנה עיקרית זו יש 363 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בזיליקום, מלח, צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צלעות חזיר מתוק עם סלסה דובדבנים, צלעות חזיר צלויות עם רוטב אננס צלוי, ו צלעות חזיר צלויות עם סלסה עם שני מלונים..
הוראות
מערבבים את הבצל הקצוץ עם מיץ לימון בקערה קטנה ומניחים בצד. מיץ לימון יעזור לקחת את העוקץ את הבצל.
צלעות החזיר בשמן זית ומפזרים עליהם מלח. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
תהפכו את הדובדבנים. מקל דובדבנים הוא קסום למשימה זו, אבל אם אין לך אחד, להשתמש בסכין קטנה. בדוק שוב עבור בורות תועים, הם תמיד נראים למצוא את דרכם לתוך מנות שקוראות דובדבנים טריים.
שים את הדובדבנים, הבצל ובזיליקום קצוץ למעבד מזון. דופק כמה פעמים עד שיש לך סלסה עבה, עם מרקמים שונים של דובדבן. לחלופין, אתה יכול לחתוך הכל ביד.
מוסיפים חומץ בלסמי, מלח, סוכר לסלסה:
מערבבים בחומץ בלסמי, 1/2 כפית מלח וסוכר.
הוסף עוד מכל המרכיבים האלה לפי הטעם. מניחים בצד בטמפרטורת החדר. אתה יכול לעשות סלסה זה עד 8 שעות מראש.
צלעות חזיר גריל: להכין את הגריל שלך לחום ישיר גבוה. גריל צלעות חזיר על אש גבוהה עם כיסוי הגריל סגור במשך 3 דקות. סובב אותם 45 מעלות באותו צד כדי לקבל דפוס צלב-צוהר יפה, ואז לסגור את מכסה הגריל ולבשל עוד 3 דקות.
הפוך את צלעות החזיר, אבל הפעם לשמור על כיסוי הגריל פתוח ומבשלים במשך 2-3 דקות סופיות. אפשר לנוח 5-10 דקות לפני ההגשה.
מגישים את צלעות החזיר עם סלסה דובדבן.