קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

צלעות חזיר בגריל עם פירה שום

צלעות חזיר בגריל עם פירה שום
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא אורגנו, צלעות חזיר, תפוחי אדמה שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צלעות חזיר ברוטב שמפניה שמנת עם שום כפרי פירה, צלעות חזיר ופירה, ו צלעות חזיר עם רוטב כפרי ופירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים. לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
12 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 160, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מגישים עם פירה שום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מקשטים, אם תרצה.
6
הערה: כדי לעשות קדימה, צלעות קצת undercook, ולהמשיך לפי ההוראות עם ציר הזמן.
7
* 8 (12-אונקיה) צלעות עגל עשויות להיות מוחלפות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.