צלעות חזיר בסגנון יווני
צלעות חזיר בסגנון יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מלפפון, בצל, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות חזיר בסגנון יווני, צלעות כבש בגריל בסגנון יווני, ו צלעות כבש על הברביקיו (בסגנון יווני) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כף חומץ יין אדום, אורגנו, 1 כפית שמן זית, ושום בשקית פלסטיק zip-top.
מוסיפים חזיר לשקית, וחותמים. להשרות במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר, פונה לאחר 10 דקות.
שלב הנותרים 1 כף חומץ, נשאר 1 כפית שמן, יוגורט, 1 כף שמיר, ו 1/8 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף. כיסוי וצינה.
מערבבים עגבניות, מלפפון ובצל.
מפזרים תערובת עגבניות עם 1/8 מלח כפית; לזרוק לשלב.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הסר חזיר משקית, ולהשליך מרינדה.
מפזרים את שני הצדדים של חזיר באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח.
מוסיפים חזיר למחבת ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר חזיר מן המחבת, ולתת לעמוד במשך 2 דקות.
מניחים 3/4 תערובת עגבניות כוס על כל אחד 4 צלחות, העליון כל מנה עם 1 צלע חזיר בערך 3 כפות תערובת יוגורט.