צלעות חזיר בערוגת שמנת
צלעות חזיר קרמי Herbed דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 492 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך גרגרי בויון בקר מיידיים, חלב, תיבול סטייק מונטריאול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכונים דומים: צלעות חזיר בערוגת שמנת, צלעות חזיר Herbed, ו צלעות חזיר Herbed.
הוראות
צלעות חזיר העונה מכל הצדדים עם סטייק מונטריאול תיבול.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים צלעות בחמאה מומסת עד להשחמה ומעט ורוד במרכז, כ -7 עד 10 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת לפי הצורך, כך שכ-3 כפות יישארו במחבת כאשר הצלעות יסיימו לבשל.
מעבירים צלעות חזיר לצלחת ומחזירים מחבת לחום בינוני-גבוה.
מערבבים קמח, בזיליקום ובוליון בקר יחד בקערה. מערבבים פלפל שחור למחבת עם טפטוף מחבת ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים תערובת קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד השחמה, על 2 דקות.
יוצקים חלב לתערובת הקמח; מבשלים ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת עבה ותוססת, 4 עד 6 דקות.
יוצקים רוטב על צלעות חזיר ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.