קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צלעות חזיר בצבע אפרסק-Brandied

צלעות חזיר בצבע אפרסק-Brandied
גשו לסופר וקנו ברנדי, חמאה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אפרסקים מסולסלים, צלעות חזיר עם רוטב דובדבן ברנדי וקישואים עם אגוזי מלך, ו צלעות חזיר מצופות אפרסק.

הוראות

1
לטפוח צלעות חזיר יבש, ואז מפזרים משני הצדדים עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל צלעות חזיר, מפנה פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
העברה למגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים שאלוט עם טימין, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב-חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
הוסף 1/4 כוס ברנדי למחבת ולהצית בזהירות עם משחק מטבח (זהירות להשתמש; להבות יירה), ואז לבשל מעל חום בינוני, גירוד התחתון של מחבת כדי לשחרר ביטים חומים. כאשר הלהבות שוככות, מוסיפים אפרסקים, שימורים, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל ומבשלים, מכוסה, עד אפרסקים רכים ועסיסיים, על 3 דקות. מערבבים בכף הנותרים ברנדי, כל מיצי בשר ממגש, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן רוטב כפית על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
משמרמשמר
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.