צלעות חזיר בצבע אפרסק-Brandied
גשו לסופר וקנו ברנדי, חמאה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אפרסקים מסולסלים, צלעות חזיר עם רוטב דובדבן ברנדי וקישואים עם אגוזי מלך, ו צלעות חזיר מצופות אפרסק.
הוראות
לטפוח צלעות חזיר יבש, ואז מפזרים משני הצדדים עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל (סך הכל).
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל צלעות חזיר, מפנה פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
העברה למגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים שאלוט עם טימין, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב-חום, כ 5 דקות.
הוסף 1/4 כוס ברנדי למחבת ולהצית בזהירות עם משחק מטבח (זהירות להשתמש; להבות יירה), ואז לבשל מעל חום בינוני, גירוד התחתון של מחבת כדי לשחרר ביטים חומים. כאשר הלהבות שוככות, מוסיפים אפרסקים, שימורים, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל ומבשלים, מכוסה, עד אפרסקים רכים ועסיסיים, על 3 דקות. מערבבים בכף הנותרים ברנדי, כל מיצי בשר ממגש, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן רוטב כפית על צלעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.