קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

צלעות חזיר ברביקיו חריפות

צלעות חזיר ברביקיו חריפות
צלעות חזיר ברביקיו חריפות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 6 . 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פלפל, חרדל, קטשופ, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר מתוקות חריפות בסיר האיטי-2 מרכיבים בתוספת החזיר, צלעות חזיר מתוקות חריפות בסיר האיטי-2 מרכיבים בתוספת החזיר, ו צלעות חזיר מתוקות חריפות בסיר האיטי-2 מרכיבים בתוספת החזיר.

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את תשעת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש: מבשלים, לא מכוסים, למשך 20 דקות. מערבבים פנימה את הקטשופ, רוטב הווסטרשייר והעשן הנוזלי אם רוצים; מחממים דרך. מחק לימון.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
קטשופקטשופ
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, במחבת גדולה, צלעות חזיר חומות בשמן בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
העברה ל-13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; יוצקים רוטב על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מכסים ואופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שמדחום קורא 160 אפים.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

ניתן לשלב צלעות חזיר עם פינו נואר, שרדונה וריסלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.