צלעות חזיר עם רוטב דיז'ון ואינו מכיל גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש פלפל, שמן זית כתית נוספת, פטרוזיליה, חרדל דיז'ון. 2334 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב דיז'ון, צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון, ו צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון.
הוראות
1
לצרוב את צלעות החזיר: לטפוח על צלעות החזיר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מפזרים מלח ופלפל על כולם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים את צלעות החזיר למחבת ושורפים אותם, בערך 2-3 דקות בכל צד. להפחית את החום מעט אם צלעות חום מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
הסר את צלעות החזיר מהמחבת ושופכים את רוב השומן.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את shallots ומבשלים אותם על חום גבוה med עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
3
הוסף 1/2 כוס היין ולהביא לרתיחה, deglazing המחבת על ידי גירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים מניה, מחזירים צלעות למחבת, מכסים ומבשלים: מערבבים את המניה ומחזירים צלעות למחבת. להביא רוטב לרתיחה, להפחית חום, לכסות ולבשל עד צלעות מבושלים דרך (145°f טמפ פנימי), על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר צלעות, להוסיף יין שנותר, להפחית:
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר את צלעות החזיר על מגש חם; מכסים בנייר כסף כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מוסיפים את חצי כוס היין הנותרת. להגביר את החום גבוה כדי להרתיח את מיצי פאן. להפחית את המיצים בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף קרם, להפחית, להקציף חרדל ופטרוזיליה:
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים את השמנת הכבדה ומרתיחים 3 דקות יותר, עד שהרוטב מצטמצם ומתעבה, ומגרד את המחבת עם כף עץ משאיר שביל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר מהחום וקצף בחרדל ופטרוזיליה. אם אתה רוצה, להוסיף חרדל יותר לפי הטעם.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.