קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

צלעות חזיר גרנדמן ואורז

צלעות חזיר גרנדמן ואורז
צלעות חזיר גרנדמן ואורז דורש סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 4262 קלוריות, 528 גרם חלבון, ו 183 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. ראש לחנות ולקחת מרק עגבניות, צלעות חזיר, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. מתכונים דומים: צלעות חזיר ואורז, צלעות חזיר על אורז, ו צלעות חזיר ואורז.

הוראות

1
בסיר להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה. מערבבים אורז. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מתבלים צלעות חזיר באבקת השום, פלפל שחור גרוס ומלח מתובל לפי הטעם. במחבת גדולה על אש בינונית הקפיצו את הבצל והשום בשמן הזית למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
צלעות חזירצלעות חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הצלעות, משחימים היטב משני הצדדים.
4
מוסיפים 3/4 כוס מים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות. מעבירים צלעות לצד אחד ומוסיפים את מרק העגבניות ואת הנותרים 1/2 כוס מים. מבשלים עוד 5 עד 7 דקות, ואז מוסיפים את האורז המבושל תוך ערבוב טוב. אפשר לחמם, בערך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
מרק עגבניותמרק עגבניות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הנהר הרוסי לה קרמה שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נהר שרדונה הרוסי לה קרמה
נהר שרדונה הרוסי לה קרמה
על האף גווני הדרים, עם ניחוחות תפוחים ירוקים, אננס ופרחים המודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוזי לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לכינוי הנהר הרוסי ניכרים בפה, עם רכיבי לימון-ליים ותווי אגס מרוכזים, המקוזזים בגימור תפוח ותבלינים מתמשך.