קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צלעות חזיר ורוטב פטריות

צלעות חזיר ורוטב פטריות
רוטב צלעות חזיר ופטריות דורש כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ברוטב הזה יש 369 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.57 דולר למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, פטריות, קמח וחמאה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. עם ציון ספונקולרי של 60% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר ברוטב פטריות , צלעות חזיר עם רוטב פטריות וצלעות חזיר עם רוטב פטריות .

הוראות

1
במחבת גדולה משחימים צלעות חזיר ב-2 כפות חמאה למשך 2-3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים ושומרים חם.
3
לזרוק פטריות עם מיץ לימון. באותה מחבת מטגנים את הפטריות, הבצל בשארית החמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מערבבים את הקמח, המלח והטרגון לתוך המחבת עד לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה את המרק, היין ואם רוצים, רוטב השחמה, מגרדים כל חתיכות שחומות מתחתית המחבת. להביא לרתיחה. מחזירים את הצלעות למחבת. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°).
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.