רוטב צלעות חזיר ופטריות דורש כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ברוטב הזה יש 369 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.57 דולר למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, פטריות, קמח וחמאה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. עם ציון ספונקולרי של 60% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר ברוטב פטריות , צלעות חזיר עם רוטב פטריות וצלעות חזיר עם רוטב פטריות .
הוראות
1
במחבת גדולה משחימים צלעות חזיר ב-2 כפות חמאה למשך 2-3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים ושומרים חם.
3
לזרוק פטריות עם מיץ לימון. באותה מחבת מטגנים את הפטריות, הבצל בשארית החמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מערבבים את הקמח, המלח והטרגון לתוך המחבת עד לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה את המרק, היין ואם רוצים, רוטב השחמה, מגרדים כל חתיכות שחומות מתחתית המחבת. להביא לרתיחה. מחזירים את הצלעות למחבת. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°).