צלעות חזיר לחות במיוחד
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: צלעות חזיר לחות במיוחד, צלעות חזיר רטובות, ו לא מתכון צלעות חזיר לח ורגיש ממוצע.
הוראות
הפוך אורז לפי ההוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים צלעות חזיר בשמן כ 5 דקות בכל צד או עד השחמה היטב.
מפזרים צלעות חזיר עם מלח, פלפל ורוזמרין.
יוצקים מרק על כל וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 20 עד 25 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.