צלעות חזיר מבשלות לאט עם מילוי תירס
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלעות חזיר לבישול איטי עם מילוי תירס יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, תירס הקרנל, צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבשלות לאט עם מלית לחם תירס גביני, צלעות חזיר מבשלות לאט עם מילוי חמוציות-לחם תירס, ו Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית.
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. לבשל חזיר בשמן על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום; לנקז.
מפזרים חזיר עם מלח מתובל. בקערה גדולה, לערבב מרכיבים שנותרו.
ריסוס בתוך 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. תערובת מילוי כפיות לבישול. סדר צלעות חזיר ב 2 שכבות מעל מלית.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.