צלעות חזיר מוכות ברביקיו
צלעות חזיר מוכות ברביקיו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 658 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו עם דבש ועשן, רוטב ברביקיו עם דבש ועשן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו, צלעות חזיר ברביקיו, ו צלעות חזיר צלויות תאילנדיות.
הוראות
חותכים כל צלע חזיר לרצועות 3-x 1-אינץ', ולהניח בצד.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה.
לטאטא יחד חלב חמאה, רוטב ברביקיו 3/4 כוס, וביצים בקערה. לדלות חתיכות בשר חזיר בתערובת קמח; לטבול בתערובת חלב, לדלות שוב בתערובת קמח. (אם הקמח נהיה דביק, פשוט תלחץ לחתיכות בשר חזיר.)
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' במחבת עמוקה או תנור הולנדי; חום עד 36
צלעות חזיר מטוגנות, בקבוצות, 5 עד 7 דקות או עד הזהב.
ניקוז על מדפים תיל מעל מגבות נייר.
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.