צלעות חזיר מוקפצות ברוטב שמנת מרווה
מתכון זה מספק 1 מנות. עם 359 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צלעות חזיר ברוטב סיידר מרווה, פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל, ו בשר חזיר ממולא קוצצים עם Chard שוויצרי, בייקון, מרווה ורוטב קיאנטי (מתכונים דומים).
הוראות
פט קוצצים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה 8 עד 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז חום קוצצים, מתהפך פעם אחת, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
יוצקים את כל אבל 1 כפית שומן ממחבת ולהפחית את החום עד בינוני, ואז לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, עד ריכוך וזהוב חום, 2 עד 4 דקות.
מוסיפים חומץ ומרתיחים עד הנוזל הוא התאדה, על 3 שניות.
להחזיר קוצצים למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו על הצלחת, ולאחר מכן להוסיף מים, שמנת, מרווה ומבשלים, מכוסה, ללא סיבוב, עד מדחום מוכנס אופקית למרכז קוצצים (להימנע עצם) רושמים 66°, 5 עד 6 דקות.
להעביר קוצצים לצלחת נקייה, ואז רסק, חשוף, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם כ 3 כפות, 1 עד 2 דקות. מערבבים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפית על צלע.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.