צלעות חזיר מטוגנות
צלעות חזיר מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שן שום, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר מטוגנות עם עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המרווה, הרוזמרין, השום, המלח והפלפל; משפשפים על שני צידי צלעות החזיר. במחבת טפלון גדולה צלעות חומות משני הצדדים בחמאה ובשמן.
מוסיפים למחבת 1/2 כוס יין או מיץ; מביאים לרתיחה. מחזירים צלעות למחבת. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שמיצי הבשר מתבהרים, מתבשלים מדי פעם.
מוציאים צלעות לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מוסיפים למחבת את יתרת היין או המיץ. מביאים לרתיחה, משחררים את כל החלקים החומים מהמחבת. מבשלים, ללא כיסוי, עד שהנוזל מצטמצם ל 1/2 כוס.
יוצקים מעל צלעות חזיר; מפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אנטיקה שרדונה (בחר הרים) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![אנטיקה שרדונה (בחר הרים)]()
אנטיקה שרדונה (בחר הרים)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים המובילים לליבה יציבה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחרה בין גפנים בני 4 עד 31מחלקים נבחרים של תשעה גושי כרם, הנטועים בגובה של 1,413-1,494 רגל. הבחירה של השנה מורכבת 10 שיבוטים שרדונה-תשעה בורגונדי ואת המורשת לשבחים מבחר ויימר - כי יחד ליצור את המורכבות ארומטיים וטעמים אנו מחפשים עבור ההר שלנו בחר שרדונה.