מתכון צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 14 שעות ו-20 דקות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם סוכר חום, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו צלעות חזיר עם רוטב בורבון-אפרסק, צלעות חזיר בגריל עם אפרסק, בורבון, רוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם זיגוג אפרסק בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לאחר המלח התקרר לחלוטין, להוסיף את הצלעות ולאפשר לספוג לפחות 6 אבל לא יותר מ 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
הסר צלעות ממי מלח ממש לפני העישון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
עשן חזיר עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F, או על 1 עד 2 שעות
שמור על טמפרטורת הגריל בכ 200 עד 250 מעלות f או חזיר יהיה לבשל יתר על המידה. צלעות עשן עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F. לאחר הטמפרטורה הפנימית הרצויה הוא הגיע, צלעות מברשת קלות עם שמן וגריל על גחלים חמות במשך 1 1/2 דקות; לסובב 1/4 לפנות בכיוון השעון וגריל 1 דקה יותר כדי ליצור סימני גריל אטרקטיביים. הפוך צלע שיטת צלייה חוזרת; הצד היפה הוא העליון.
צלעות צריך בסופו של דבר להגיע לטמפרטורה פנימית של 150 עד 160 מעלות F. במידת הצורך, צלעות מקום ב 375 מעלות f תנור לאחר צלייה לסיים את הבישול. לקבלת מצגת מפוארת נוספת, למשוך את החזיר את העצם, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ ' מאוורר על הצלחת.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.