קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק

צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק
מתכון צלעות חזיר מעושנות עם רוטב ברביקיו בורבון אפרסק יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 14 שעות ו-20 דקות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם סוכר חום, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו צלעות חזיר עם רוטב בורבון-אפרסק, צלעות חזיר בגריל עם אפרסק, בורבון, רוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם זיגוג אפרסק בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לאחר המלח התקרר לחלוטין, להוסיף את הצלעות ולאפשר לספוג לפחות 6 אבל לא יותר מ 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
הסר צלעות ממי מלח ממש לפני העישון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
עשן חזיר עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F, או על 1 עד 2 שעות
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
שמור על טמפרטורת הגריל בכ 200 עד 250 מעלות f או חזיר יהיה לבשל יתר על המידה. צלעות עשן עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F. לאחר הטמפרטורה הפנימית הרצויה הוא הגיע, צלעות מברשת קלות עם שמן וגריל על גחלים חמות במשך 1 1/2 דקות; לסובב 1/4 לפנות בכיוון השעון וגריל 1 דקה יותר כדי ליצור סימני גריל אטרקטיביים. הפוך צלע שיטת צלייה חוזרת; הצד היפה הוא העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
צלעות צריך בסופו של דבר להגיע לטמפרטורה פנימית של 150 עד 160 מעלות F. במידת הצורך, צלעות מקום ב 375 מעלות f תנור לאחר צלייה לסיים את הבישול. לקבלת מצגת מפוארת נוספת, למשוך את החזיר את העצם, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ ' מאוורר על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מברשת צלעות בגריל עם חמאה מומסת ולתת לנוח 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
מניחים כל קוצצים על הצלחת על צלחת הגשה.
8
מגישים עם רוטב ברביקיו אפרסק בורבון.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
9
הגשה הצעה: נסה להוסיף עמילן כליווי: פירה, שעועית לבנה מבושלת, או אפילו אורז חום מאודה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עמילןעמילן
10
בסיר 8 ליטר נירוסטה שאינו מגיב, מביאים את כל החומרים המלוחים לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר והמלח מומסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
להעביר מיכל 1-גלון פלסטיק או נירוסטה להכניס למקרר עד מקורר לחלוטין.;
12
בסיר בינוני להמיס חמאה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים בצלצלים וזיעה במשך כמה דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
14
מוסיפים אפרסקים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
15
מוסיפים מיץ לימון, חומץ סיידר, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, ומניות עוף. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
16
מוסיפים וויסקי, חוזרים לרתיחה, מבשלים עוד 5 דקות ומסירים מהחום. התאם תיבול ומתיקות. תערובת פירה עם בלנדר טבילה או מעבד מזון עד חלקה ועבה.;
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)

מרכיבים

2(חוֹרֶף)נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן6ציפורןשום טרי, לחתוך 1/2שום טרי, לחתוך 1/21186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית בהיר, לצחצוחשמן זית בהיר, לצחצוח907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפרסקים קפואיםאפרסקים קפואים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות חזיר לחתוך פעמיים, כ 2 אינץ ' עבה (אודותצלעות חזיר לחתוך פעמיים, כ 2 אינץ ' עבה (אודות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט טחוןשאלוט טחון2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2בצל צהוב בינוני, קצוץמים, להרתחהמים, להרתחה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקויסקי בורבוןויסקי בורבון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.