קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

צלעות חזיר מתובל עם זיגוג גויאבה וכתום-Habanero Mojo

צלעות חזיר מתובל עם זיגוג גויאבה וכתום-Habanero Mojo
צלעות חזיר מתובל עם זיגוג גויאבה ו Mojo כתום-Habanero יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1703 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ ליים, שמן canolan, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי Tenderloin a La רודריגז עם זיגוג גויאבה וכתום-Habanero Mojo, שיפודי דג-חרב מזוגגים בגויאבה בגריל עם מוג'הבנרו כתום, ו צלעות חזיר עם זיגוג כתום ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את הכמון, אנצ ' ו, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
גריל חום בינוני. לשפשף כל מדף עם כמה כפות של תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
טפטוף עם שמן וגריל עד חום זהוב קרום כפי שנוצר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הסר את הצלעות למגש. באמצעות מגבות צד, להרים את הסורג מהגריל ומניחים את מחבת הקלייה עם תערובת נוזלית מהבילה על גבי גחלים או מקור חום. החזר את השבכה לגריל.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
גרילגריל
5
להחזיר את הצלעות לגריל, לשפשף בצד למעלה, מברשת עם כמה זיגוג גויאבה, לסגור את המכסה ולהמשיך לצלות את החזיר, צחצוח עם זיגוג גויאבה כל 10 דקות עד מכרז, על 1 1/2 שעות. (אם הנוזל המהביל מתאדה לפני הצלעות רכות, להוסיף יותר סויה ומים למחבת)
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
גויאבהגויאבה
מיםמים
חזירחזיר
צלעותצלעות
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
6
הסר צלעות מהגריל ללוח חיתוך, מברשת עם יותר של זיגוג ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
7
חותכים את הצלעות, מניחים על מגש ומטפטף עם Mojo הכתום Habanero.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
כתוםכתום
צלעותצלעות
8
מערבבים את כל החומרים במחבת קלייה כבדה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
לטאטא את ג 'לי גויאבה, חרדל דיז' ון ומיץ תפוזים יחד בקערה בינונית ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גויאבהגויאבה
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
שמן חום במחבת על המבער בצד של הגריל או על הסורגים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
11
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך. מערבבים מיץ ליים, מיץ תפוזים, שידות וhabanero, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי, להסיר habanero ועונה עם מלח ופלפל. מערבבים בכוסברה וכמון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
שוםשום
כמוןכמון
בצלבצל

מרכיבים

43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים12 כפיות אבקת שוםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס4שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה4sprigsכוסברה, עלים קצוציםכוסברה, עלים קצוצים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3אינצ ' יםזנגביל טרי, פרוס דקזנגביל טרי, פרוס דק4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחוןכמון טחון1habanero צ'ילהhabanero צ'ילה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'לי גויאבהג'לי גויאבה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1אוראו ממולאים כפולים2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים סחוט טרימיץ תפוזים סחוט טרי1אוראו ממולאים כפוליםלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)2מתליםצלעות חזיר, 12 צלעות כל אחד, עודף שומן גזוזצלעות חזיר, 12 צלעות כל אחד, עודף שומן גזוז1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה, בתוספת יותר במידת הצורךרוטב סויה, בתוספת יותר במידת הצורך9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ועוד במידת הצורךמים, ועוד במידת הצורך

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. אתה יכול לנסות דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 58 דולר לבקבוק.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.