צלעות חזיר סקארפרילו
צלעות חזיר Scarpariello נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, פלפלים דובדבנים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות דובדבן טריות כקינוח. נסו עוף Scarpariello, עוף Scarpariello, ו עוף Scarpariello (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה (או על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום), מסתובב עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות.
מעבירים לקערה גדולה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד.
בואו לעמוד, מכוסה, 20 דקות. לקלף, ואז חצי לאורכו, השלכת גבעולים וזרעים.
חותכים פלפלים לחתיכות 1 אינץ'.
בעוד הפלפלים עומדים, טחון ומחית חצי שום כדי להדביק עם 3/4 כפית מלח.
לשלב עם רוזמרין, 1 כף שמן, ו 1/2 כפית פלפל. לשפשף על צלעות.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה וכבדה nonstick מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. בשר חזיר מטוגן, הופך פעם אחת, עד שזהב חיוור בנקודות ורק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות.
העברה לצלחת ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מוסיפים פלפלים קלויים למחבת עם בצל, שום שנותר, פלפל דובדבן, ו 1/4 כפית מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים יין ומרק ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם לזיגוג, כ -5 דקות.
מוסיפים מיצי בשר מן הצלחת ולהסיר מחבת מחום.
מוסיפים חמאה, ערבוב עד incorporated. מערבבים מיץ לימון, פטרוזיליה, ומלח לפי הטעם והכפית על צלעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.