צלעות חזיר עם אפרסק
את המתכון ניתן להכין צלעות חזיר עם אפרסק בסביבות 25 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 313 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אפרסקים, פלפל, צלעות צלעות חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 51%. נסו צלעות חזיר עם פרי הדר, צלעות חזיר עם מילוי, ו פסטו עקף צלעות חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל בשמן במשך 4-5 דקות או עד שהוא פריך-רך.
מפזרים את שני צידי צלעות החזיר במלח וטימין; הוסף למחבת. מכסים ומבשלים 6-7 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145 מעלות צלזיוס.
באותה מחבת שלבו את האפרסקים, הסוכר, החומץ והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להסמכה. מחזירים חזיר ובצל למחבת; מחממים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר