צלעות חזיר עם כרוב צלוי ופסטו אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם כרוב קלוי ופסטו אגוז. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, תפוחי אדמה אפויים, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלוי צלעות חזיר עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב, צלעות חזיר צלויות ודלורית עם כרוב, ו כרוב ואגוזים פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. רצועת עלי כרוב מן הגבעולים הקשים ולהשליך את הגבעולים. לזרוק את העלים על תבנית אפייה עם 2 כפות של שמן זית ו 1/4 כפית מלח, ולפרוס אותם בשכבה זוגית. לטגן את הירוקים, ערבוב פעם או פעמיים עד שהם הופכים ירוק בהיר עם חתיכות של עלים חרוך, על 4 דקות. מערבבים את האגוזים ואת המטגן עד האגוזים ריחניים אבל לא נשרף, על 2 דקות. להפריש להתקרר.
מפזרים את שני הצדדים של הצלעות עם 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ורוזמרין.
חום 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשל, הופך פעם אחת, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 145 מעלות F, על 12 דקות.
העברה ללוח חיתוך לנוח במשך 5 דקות. בעוד הצלעות מתבשלות, דופק את השום ואת כרוב מקורר אגוזי מלך במעבד מזון עד קצוץ.
מוסיפים את פתיתי הפלפל, מיץ לימון, 1/4 כפית מלח ושמן זית 1/2 הנותרים וממשיכים לעבד לעשות פסטו מעט עבה. התאם את העקביות לפי הצורך עם עד 1/4 כוס מים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מעל כל צלע חזיר עם כ 2 כפות של פסטו ומגישים עם תפוח אדמה אפוי או פולנטה רכה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.