צלעות חזיר עם סקווש ומרווה
צלעות חזיר עם דלעת ומרווה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. מתכון ידידותי ללא גלוטן, ללא חלב ופודמפה מגיש 4 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, עלי מרווה, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה די טוב. נסו צלעות עגל עם מרווה ופולנטה דלעת שמנת, צלעות חזיר מרווה, ו צלעות חזיר מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
שלבו 1/2 כוס מים, 2 כפות מלח, 1 כף סוכר חום ו -4 עלי מרווה בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב, עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
יוצקים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים 5 כוסות מים קרים. טובלים את צלעות החזיר במי מלח ומכניסים למקרר ל -10 דקות.
קוצצים 3 עלי מרווה; מניחים בצד. זורקים את 5 עלי המרווה הנותרים עם הדלעת, 2 כפות שמן זית, אגוז המוסקט ו 1/2 כפית מלח.
מורחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהם רכים, 25 עד 30 דקות.
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מסננים את החזיר ומייבשים.
מוסיפים למחבת ומבשלים עד שמדחום בשר המוחדר הצידה למרכז רושם 140 מעלות צלזיוס, 5 עד 7 דקות לכל צד. מחלקים בין 4 צלחות.
מוסיפים למחבת את מרק העוף ואת יתרת 1 כף הסוכר החום; מבשלים תוך ערבוב עד להפחתה בחצי, כ -3 דקות.
מסירים מהאש ומוסיפים את מיץ הלימון, המרווה הקצוצה השמורה ומלח לפי הטעם.
מזלפים את החזיר עם הרוטב ומגישים עם הדלעת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאפיס לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -13 דולר.
לפיס לונה שרדונה
גרידת תפוז, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. בעל גוף מלא, רענן ומלא חיים, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור חמאה מלוח.