צלעות חזיר עם רוטב אננס
צלעות חזיר עם רליש אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאת בוטנים שמנת, אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר עם נקטרינה להתענג, צלעות חזיר עם רוטב מנגו, ו צלעות חזיר בצלחת אחת עם Muffuletta להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הבצל בקערה של מים קרים, כ -10 דקות. בינתיים, פירה 3/4 כוס אננס עם מיץ לימון, חמאת בוטנים, רוטב דגים חלפיניו עד חלקה. לזרוק את המלפפון ואת הנותרים 1 1/4 כוסות אננס בקערה, ולאחר מכן להוסיף את רוטב אננס מחית ולזרוק למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
ללטף את צלעות החזיר יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה, ולאחר מכן מוסיפים 1 כף שמן צמחי.
הנח 3 צלעות במחבת לצרוב עד הזהב בצד אחד, על 3 דקות; להעיף ולסיים בישול, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים את הצלעות לצלחת ומכסים באופן רופף בנייר כסף. חזור עם הצלעות שנותרו, הוספת שמן 2 כפות הנותרים לפי הצורך.
מסננים את הבצל ומוסיפים לעוגת האננס.