קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן

צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן
צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, שימורי דובדבנים, ג'ינג'ר טחון בבקבוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, ו צלעות חזיר ברוטב דובדבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. לבשל 4 דקות בכל צד; להסיר חזיר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים שימורים ושאר החומרים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים תערובת משמר למחבת; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט, ערבוב כל הזמן. להחזיר חזיר למחבת; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.