צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן
צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, שימורי דובדבנים, ג'ינג'ר טחון בבקבוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, ו צלעות חזיר ברוטב דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. לבשל 4 דקות בכל צד; להסיר חזיר מחבת.
מערבבים שימורים ושאר החומרים בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת משמר למחבת; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט, ערבוב כל הזמן. להחזיר חזיר למחבת; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.