צלעות חזיר עם רוטב כפרי
צלעות חזיר עם רוטב כפרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 271 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך טימין, צלעות חזיר במרכז לחתוך, מרווה שפשף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב בצל כפרי, צלעות חזיר כפריות עם רוטב פטריות, ו צלעות חזיר עם רוטב כפרי ופירה.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח, מלח, מרז ' ורם מיובש, טימין מיובש, מרווה מיובש במנה רדודה. דל חזיר בתערובת קמח, הופך מעיל; לנער את עודף. מילואים הנותרים תערובת קמח.
להמס חמאה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה. להפחית את החום, לבשל במשך 10 דקות או עד שנעשה, הפיכת חזיר פעם אחת.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
מערבבים תערובת קמח שמורה וחלב בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מניחים מעל חום בינוני-גבוה. מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב כל הזמן.