תבשיל עוף, שרימפס ונקניקיות וסלט חי עם ויניגרט שקדים קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, שרימפס ונזיד נקניק סלט אנדיב עם רוטב שקדים קלוי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. אם יש לך זיתים, שמן זית, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סלט שרימפס בטעם תות-שקדים עם ויניגרט תפוז דם, נקניק מעושן, עוף ונזיד שרימפס, ו סלט אנדיב עם אגוזים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטגן נקניק בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מעבירים לקערה גדולה. עוף העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הוסף לסיר ומבשל עד השחמה, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מעבירים עוף לקערה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את כל אבל 1 כפות טפטוף מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים בצל ופלפל פעמון לסיר ומוסיפים עד חום זהוב רך וקליל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים שום, אורגנו, טימין ופפריקה וקמח 2 דקות. להחזיר נקניק, עוף וכל מיצים שנצברו סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים עגבניות עם המיצים שלהם, מרק עוף ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים עד העוף מבושל דרך. לחשוף סיר, להוסיף זיתים ומבשלים עד העוף הוא רך מאוד ונוזל מצטמצם רוטב דק, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים שרימפס ומבשלים 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.