המתכון סרטנים מטוגנים Wontons מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין אורז, שמן שומשום, עטיפות וונטון מרובע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: סרטן רנגון (סרטנים & גבינת שמנת מלא Wontons), קראב וונטון, ו קראב וונטון.
הוראות
1
מערבבים במעבד מזון את הג ' ינג ' ר, שאלוט, גזר, בצל ירוק, כוסברה, שמן בוטנים ומיץ לימון. דופק עד בסדר. שים תערובת ירקות בקערת ערבוב, מוסיפים את המיונז ואת בשר סרטנים ומתבלים עם מלח ופלפל. תיזהר לא מועך את בשר הסרטן, אתה רוצה את המרקם הזה כאשר אתה נושך לתוך wonton.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בשר סרטנים
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
מיונז, לכריכה
2
להניח עטיפת וונטון על משטח שטוח ולהתחכך עם ביצה מוכה לבן. זרוק 1 כף של מילוי הסרטן על מרכז העטיפה. מקפלים את וונטון לשניים, בפינה לפינה, כדי ליצור משולש. לחץ סביב המילוי כדי לדפוק את כל בועות אוויר, ולאחר מכן לחץ על התפר יחד כדי לאטום כך המילוי לא לחלחל החוצה. אתה יכול להשאיר אותם בצורה זו או להמשיך על ידי צחצוח 2 נקודות בצד עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
סרטן
3
הנח את האצבע המורה במרכז כך שיש לך משהו ללחוץ עליו, ואז לקפל את 2 הצדדים למרכז, חופף מעט, ולחץ על הבצק כנגד האצבע עם האגודל כדי ליצור חותם הדוק. אבק wontons מלא בקלילות עם קורנפלור כדי לשמור אותם מלהיצמד ולהניח אותם על גיליון עוגיות. (כאשר אלה מקופלים הם נראים כמו כובעי אפיפיור.)
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
חום 2 עד 3 סנטימטרים של שמן בסיר כבד עמוק ל 370 מעלות f על מדחום מטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להוסיף כמה wontons לשמן ולבשל, הופך אותם 3 או 4 פעמים כדי לקבל אותם משחים יפה בכל רחבי. בזהירות להרים אותם מתוך המחבת עם כפית מחוררת על מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז. תמשיכי לבשל את כל הוונטונים.
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.