צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מוקפצים ובצל
עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל, צלעות חזיר מוקפצות ברוטב שמנת מרווה, ו הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הקוצצים במלח ופלפל.
חום 1/2 כף של EVOO במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הקוצצים עד הזהב, 3 עד 4 דקות לכל צד, tenting רופף עם רדיד ברגע שאתה מסובב את הקוצץ.
הסר את קוצצים מבושל לצלחת לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים את EVOO הנותרים ואת הבצלים והתפוחים. מתבלים במלח, פלפל, וקורנית ומבשלים עד רק במכרז, 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם. Douse עם מיץ של לימון 1/2 ולהסיר את הצלחת עם קוצצים.
מוסיפים 1 כף החמאה למחבת וכאשר היא נמסה, מקציפים בקמח. מבשלים 1 דקה, ערבוב, ואז לטאטא סיידר ומניה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 3 עד 4 דקות כדי להתעבות.
מגישים את הקוצצים מכוסים תפוחים ובצל, הרוטב נשפך על החלק העליון, ואת המאפין לצד.