תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ופטריות מוקפץ. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סטייק סינטה, עמילן תירס, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר מונגולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את הבשר עם 1 כף כל קורנפלור וחומץ 2 כפיות רוטב סויה בקערה בינונית. בקערה אחרת, מערבבים את הסוכר החום, את שאר 2 כפיות כל קורנפלור וחומץ, את הנותרים 1 כפית רוטב סויה, ו 1/3 כוס מים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
עמילן תירס
רוטב סויה
חומץ
מים
בקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
4
להעביר לקערה ולמחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
5
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום ואת הבצל האדום ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
שום
7
מוסיפים את הפטריות, גבעולי סלק, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד שהירקות רכים, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פטריות
פלפל
Chard שוויצרי
מלח
8
מוסיף את עלי סלק ומטגנים עד נבול. מערבבים את תערובת הסוכר החום ומוסיפים למחבת יחד עם הבשר, ערבוב, עד מעובה, 1 דקה.