צלעות חזיר עם תפוחי אדמה וכרוב
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לך לחנות ותביא חומץ, צלעות חזיר, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו צלעות חזיר עם כרוב אדום, צלעות חזיר עם כרוב אדום, ו צלעות חזיר עם בייקון וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מברשת צלעות חזיר עם 2 כפיות חומץ לבן ומפזרים 1/4 שמיר כפית, 1/4 כפית פיקלינג תבלין, מלח ופלפל שחור.
מניחים צלעות חזיר במחבת סרוחה.
מטגנים בתנור שחומם מראש עד מיצים לרוץ ברור צלעות הם השחמה, 4 עד 8 דקות לכל צד.
לטפטף צלעות עם 1 יותר כפית חומץ ולהפוך צלעות באמצע הבישול. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C).
מניחים מרק בשר בקר, תפוחי אדמה, ו 1/4 כוס חומץ לבן בסיר, להביא לרתיחה, לכסות, ומרתיחים 4 דקות. מערבבים 1/4 שמיר כפית, 1/4 כפית תבלין כבישה, וכרוב מגורר; מכסים ומרתיחים במשך 4 דקות נוספות.
מסננים נוזלים ומערבבים 2 כפות חומץ לתערובת כרוב. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים עם צלעות חזיר צלויות.