קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה וכרוב

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה וכרוב
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לך לחנות ותביא חומץ, צלעות חזיר, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו צלעות חזיר עם כרוב אדום, צלעות חזיר עם כרוב אדום, ו צלעות חזיר עם בייקון וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת צלעות חזיר עם 2 כפיות חומץ לבן ומפזרים 1/4 שמיר כפית, 1/4 כפית פיקלינג תבלין, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צלעות חזירצלעות חזיר
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מניחים צלעות חזיר במחבת סרוחה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מטגנים בתנור שחומם מראש עד מיצים לרוץ ברור צלעות הם השחמה, 4 עד 8 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לטפטף צלעות עם 1 יותר כפית חומץ ולהפוך צלעות באמצע הבישול. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מניחים מרק בשר בקר, תפוחי אדמה, ו 1/4 כוס חומץ לבן בסיר, להביא לרתיחה, לכסות, ומרתיחים 4 דקות. מערבבים 1/4 שמיר כפית, 1/4 כפית תבלין כבישה, וכרוב מגורר; מכסים ומרתיחים במשך 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסננים נוזלים ומערבבים 2 כפות חומץ לתערובת כרוב. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים עם צלעות חזיר צלויות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו