צלעות חזיר פירותי
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מרסלה, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם כרוב אדום פירותי, צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות וקוסקוס פירותי, ו צלעות חזיר ממולאות בפקאן צ'אטני פירותי.
הוראות
שלב מרכיבים בסיר 2-3 ליטר; להביא לרתיחה, לכסות ולבשל עד הפרי רך אבל לא מתפרק, 30 דקות.
הסר ולהשליך מקל קינמון. (Compote יכול להתבצע בקירור עד 4 ימים קדימה. לחמם, להוסיף עד 1 כוס מים כדי לשחרר.)
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני. בשר חזיר מתבלים עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים עד משחימים על התחתונה, על 6 דקות. לסובב ולכסות פאן באופן רופף; לבשל על 6 דקות יותר, עד הבשר הוא מוצק למגע.
העברת צלעות ללוח, אוהל רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
סדר צלעות על צלחות כף קומפוט על גבי.