צלעות חזיר צלויות בורבון
צלעות חזיר צלויות בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, בצל, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות, צלעות חזיר צלויות, ו צלעות חזיר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לחום עקיף: עבור גז, מחממים עד בינוני גבוה, ואז לכבות את המבערים בצד אחד ולהפוך את המבערים האחרים בינוני נמוך. לפחם, ברגע שהגחלים מתחממים, דחפו אותם לצד אחד.
לטאטא 1/4 כוס מלח, 1/4 כוס סוכר חום 3 כוסות מים חמים בקערה גדולה.
מוסיפים את החזיר ומשרים 10 דקות. בינתיים, לערבב את הבורבון, חומץ, רוטב ווסטרשייר, הנותרים 1/4 כוס סוכר חום, שום וג ' ינג ' ר בסיר עמיד. שים על הגריל על חום ישיר; להביא לרתיחה, ואז להסיר מן הגריל.
גריל את הבצל והעגבניות על חום ישיר עד חרוך, כ 3 דקות לכל צד עבור העגבניה ו 4 עד 5 דקות לכל צד עבור הבצל.
מוסיפים לסיר, ואז מחזירים את המחבת לגריל ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -15 דקות נוספות.
הסר את הצלעות מן המלח; לטפוח יבש.
מברשת עם שמן צמחי וגריל על חום ישיר, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים לצד הקריר של הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות נוספות לכל צד, מברישים עם הרוטב.
מגישים עם הרוטב והירקות הנותרים.