קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

צלעות חזיר צלויות מייפל

צלעות חזיר צלויות מייפל
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו צלעות חזיר צלויות ברוטב סויה, Spareribs מייפל מזוגג, ו מתלה מייפל קלוי של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר, לשלב את סירופ מייפל, רוטב עגבניות, חומץ, מיץ לימון, סוכר חום, שום, זנגביל ו 1 כפית כל מלח ופלפל; להביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בינתיים, להגדיר כל מדף של צלעות על תבנית אפייה גדושה, צד בשרני למעלה, ומתבשל בכל רחבי עם מלח ופלפל. צולים את הצלעות במשך 30 דקות, מעבירים את המחבתות מלמעלה למטה באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מברישים את הצלעות עם חלק מהרוטב וצולים במשך כ 1 1/2 שעות יותר, צחצוח עם הרוטב כל 15 דקות והסטת המחבתות מדי פעם. אם מיצי המחבת מתחילים לשרוף, מוסיפים כמה כפות מים למחבתות ומגרדים כל טפטוף מקורמל; מוסיפים את הצלעות עם הטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מחממים את broiler ומניחים מתלה 8 אינץ ' ממקור החום. שים את שני מדפים של צלעות על 1 תבנית אפייה, בצד בשרי למטה, מברשת עם הרוטב. לצלות את הצלעות במשך 2 עד 3 דקות, עד מזוגג וקשוח קלות. סובב את הצלעות, מברשת עם כל רוטב שנותר צלייה במשך כ 3 דקות, או עד מזוגג וקשוח; להעביר משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
7
חותכים בין העצמות, תלשו את הצלעות על מגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)