צלעות חזיר צלויות מייפל
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו צלעות חזיר צלויות ברוטב סויה, Spareribs מייפל מזוגג, ו מתלה מייפל קלוי של חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב את סירופ מייפל, רוטב עגבניות, חומץ, מיץ לימון, סוכר חום, שום, זנגביל ו 1 כפית כל מלח ופלפל; להביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
בינתיים, להגדיר כל מדף של צלעות על תבנית אפייה גדושה, צד בשרני למעלה, ומתבשל בכל רחבי עם מלח ופלפל. צולים את הצלעות במשך 30 דקות, מעבירים את המחבתות מלמעלה למטה באמצע הבישול.
מברישים את הצלעות עם חלק מהרוטב וצולים במשך כ 1 1/2 שעות יותר, צחצוח עם הרוטב כל 15 דקות והסטת המחבתות מדי פעם. אם מיצי המחבת מתחילים לשרוף, מוסיפים כמה כפות מים למחבתות ומגרדים כל טפטוף מקורמל; מוסיפים את הצלעות עם הטפטוף.
מחממים את broiler ומניחים מתלה 8 אינץ ' ממקור החום. שים את שני מדפים של צלעות על 1 תבנית אפייה, בצד בשרי למטה, מברשת עם הרוטב. לצלות את הצלעות במשך 2 עד 3 דקות, עד מזוגג וקשוח קלות. סובב את הצלעות, מברשת עם כל רוטב שנותר צלייה במשך כ 3 דקות, או עד מזוגג וקשוח; להעביר משטח עבודה.
חותכים בין העצמות, תלשו את הצלעות על מגש ומגישים.