קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

צלעות חזיר צלויות עם חרדל מייפל

צלעות חזיר צלויות עם חרדל מייפל
צלעות חזיר צלויות חרדל מייפל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 454 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך צלעות חזיר במרכז, שמן זית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות עם חרדל מייפל, צלעות חזיר חרדל מייפל, ו צלעות חזיר ברוטב חרדל מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת גריל Preheat או מחבת מחבת nonstick מעל חום גבוה בינוני. מחממים גריל שולחן חשמלי למעלה גבוה. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
2
מערבבים סירופ מייפל, חרדל, סיידר, בצל, allspice וכמון בסיר קטן ומבשלים יחד על אש מתונה במשך 5 דקות עד שהרוטב מתחיל להתעבות קצת.
מרכיבים שתצטרך
3
צלעות מעילים קלות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים צלעות על מחבת גריל חם או גריל מקורה 3 דקות בכל צד. צלעות ברוטב, לבשל 2 או 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מעביר צלעות לתבנית אפייה. שוב מוסיפים רוטב ומעבירים לתנור חם כדי לסיים לבשל אותם.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים 10 עד 12 דקות, עד התפוחים שלך מוכנים לרדת מחבת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
6
לשטוף תפוחים אבל לא הליבה או לקלף. פרוסות תפוח מעייל עם טפטוף של שמן. מתבלים עם תיבול גריל או מלח ופלפל. מכסה מחבת גריל או גריל שולחן מקורה עם כמה שיותר חתיכות של תפוח ככל האפשר. כמו התפוחים לקבל במכרז, למשוך אותם ולהחליף עם פרוסות יותר. תפוחים צריך לבשל 3 דקות בכל צד, אתה לא רוצה אותם רכים מדי, רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
7
צלעות עם תפוחים בצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.