קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

צלעות טלה בגריל עם רוטב חרדל ברביקיו

צלעות טלה בגריל עם רוטב חרדל ברביקיו
ניתן להכין את המתכון של צלעות טלה בגריל עם רוטב חרדל ברביקיו תוך כ-55 דקות. מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 301 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 4. הוא יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלכם. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, דבש, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח ברביקיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: צלעות טלה בגריל עם רוטב ברביקיו חרדל, צלעות טלה בגריל עם חרדל פורצ'יני וצלעות טלה בגריל עם חרדל של עלמה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
טורפים יחד את החרדל, החומץ, הקטשופ, המולסה, הדבש, סירופ המייפל וחומץ יין האורז בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומניחים בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. ניתן להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3/4 כוס טורבינדו (גולמי שטוף) סוכר3/4 כוס טורבינדו (גולמי שטוף) סוכר
קטשופקטשופ
1/2 קילו עוף מבושל פרוס1/2 קילו עוף מבושל פרוס
16 צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה16 צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה
3 (3.75 אונקיות) כוסות פודינג וניל מוכנות ללא סוכר3 (3.75 אונקיות) כוסות פודינג וניל מוכנות ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחממים את הגריל לרמה גבוהה או מחבת גריל על אש גבוהה. מתבלים את הטלה משני הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם ומברישים בשמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסותבצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות
רגל צלי של כבשרגל צלי של כבש
ציוד שתשתמש בו
1 קילו פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)1 קילו פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)
1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה
4
שמים את הצלעות על הגריל ומבשלים עד להזהבה ומעט חרוכה, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה
5
מברישים ברוטב, לאחר מכן הופכים את הצלעות וממשיכים בצלייה לדרגה בינונית, 2 עד 3 דקות נוספות, מברישים את החלק העליון עם עוד מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
6
מוציאים את הצלעות מהגריל לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה1 1/2 כוסות פלוס 1 כף קמח עוגה
7
מברישים עם עוד מהרוטב ונותנים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
8
מקשטים במלח ים ועירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
9
מגישים 2 צלעות לאדם.