צלעות כבש בגריל עם איולי רוזמרין, מלח וטאפנאדה
צלעות כבש בגריל עם רוזמרין, מלח, ו Tapanade איולי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 126 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, רוזמרין בתוספת גבעולים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 58 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: צלעות כבש עטופות בנקניק עם חמאת טאפנאדה, רגל טלה בגריל עם מלח רוזמרין, ו צלעות כבש בגריל עם איולי עשבי תיבול.
הוראות
שלב את המיונז, גרידה, מיץ, אנשובי ושום במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מוסיפים את הזיתים והמלח והפלפל והדופק כמה פעמים רק כדי לשלב את הזיתים, לא מחית אותם. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה. יכול להתבצע 8 שעות מראש ומקורר.
שלב את הרוזמרין והמלח במעבד מזון ותהליך עד בשילוב.
מברשת את הצלעות משני הצדדים עם שמן ומתבלים עם כמה כפיות של מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מניחים על הגריל וגריל עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות. הפוך את הצלעות ולהמשיך צלייה כדי doneness בינוני נדיר, 2 עד 3 דקות יותר.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה. למעלה כל קוצצים עם מנה של איולי.