צלעות כבש בגריל עם חרדל פורצ'יני
צלעות כבש בגריל עם חרדל פורצ'יני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 79 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, פטריות פורצ'יני, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל עם חרדל פורצ'יני, צלעות כבש בגריל עם החרדל של אלמה, ו צלעות כבש בגריל עם רוטב ברביקיו חרדל.
הוראות
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם (חום בינוני-גבוה לגז); ראה הליך צלייה. משרים פטריות במים רותחים-חמים (2 כוסות) עד שהתרככו, כ -20 דקות. הרם פטריות מחוץ למים ומאמץ נוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת להגדיר על סיר קטן. קוצצים גס פטריות.
מרתיחים נוזל פטריות בסיר עד מופחת על 1/4 כוס, 13 עד 15 דקות.
להקציף חרדל, חמאה, ו 1/8 כפית פלפל ומבשלים עד מעובה מעט, על 2 דקות. מערבבים פטריות.
העברה לקערה קטנה וקריר מעט. מערבבים 2 פטרוזיליה כף.
בינתיים, רוזמרין דופק, מלח כשר, שום, ו 1/2 כפית פלפל במעבד מזון כדי ליצור משחה גסה, גירוד למטה הצדדים. לשפשף שמן על כל הצלעות, ואז מעיל באופן שווה עם תערובת רוזמרין.
מתלה גריל שמן, ואז צלעות גריל ב 2 קבוצות, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה פעם אחת, 4 עד 6 דקות לכל אצווה עבור בינוני נדיר.
מפזרים חרדל פורצ ' יני עם שאריות פטרוזיליה כף ומגישים עם כבש.
Avignonesi Rosso di Toscana ' 05
* חרדל פורצ ' יני, ללא פטרוזיליה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מערבבים 2 פטרוזיליה כף ומפזרים שארית.* תערובת רוזמרין יכול להתבצע 8 שעות קדימה ומקורר.