צלעות כבש במרינדה
אם יש לכם חרדל דיז'ון, חומץ יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש במרינדה, צלעות כבש במרינדה, ו צלעות כבש במרינדה.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאכילה מחדש, משלבים את 10 המרכיבים הראשונים; מוסיפים צלעות כבש. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר במשך כמה שעות או לילה.
מסננים ומשליכים מרינדה ובצל. באמצעות מלקחיים ארוכים, להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול לייפות קלות את מתלה הגריל.
צלעות גריל, מכוסות, מעל חום בינוני או צלייה 4 ב. מן החום במשך 5-7 דקות בכל צד או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).