אם יש לכם חרדל דיז'ון, חומץ יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש במרינדה, צלעות כבש במרינדה, ו צלעות כבש במרינדה.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאכילה מחדש, משלבים את 10 המרכיבים הראשונים; מוסיפים צלעות כבש. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מסננים ומשליכים מרינדה ובצל. באמצעות מלקחיים ארוכים, להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול לייפות קלות את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
צלעות גריל, מכוסות, מעל חום בינוני או צלייה 4 ב. מן החום במשך 5-7 דקות בכל צד או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).