צלעות כבש במרינדה ויין עם סלט שומר
צלעות כבש במרינדה יין עם סלט שומר נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1024 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צלעות כבש ירך, נורות שומר-בריכות וגבעולים שמורות, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש ברוטב חרדל ויין, סטייקים כבש במרינדה יין אדום עם צ'יפס, ו צלעות כבש במרינדה.
הוראות
חותכים דק את גבעולי השומר. דק קוצצים מספיק של fronds לעשות 3 כפות. בצלחת רדודה, לשלב את הגבעולים, יין, שום, גרידת לימון ופלפל אדום.
מוסיפים את צלעות הכבש ופונים למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, הפיכת הצלעות פעם אחת באמצע.
תייבש את צלעות הכבש. זן 1/2 כוס המרינדה ושמורה. במחבת גדולה מאוד, חום 2 כפות שמן. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל, מוסיפים אותן למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה, 4 דקות. הפעל את הצלעות, להפחית את החום בינוני לבשל עד בינוני נדיר, 4 דקות; להעביר צלחת ולתת מנוחה.
מוסיפים את 1/2 כוס שמורות של מרינדה ומרתיחים על חום גבוה, גירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים עד מופחת 1/4 כוס, על 4 דקות. להפחית את החום נמוך ומערבבים את frache crme.
מוסיפים 1 כף של בריכות שומר קצוץ ומתבלים במלח.
בקערה, לזרוק את הנורה שומר פרוס עם מיץ לימון, ואת 2 כפות הנותרים כל אחד שמן וכיפות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הסלט לצלחות ומעלה עם הצלעות. כפית את הרוטב על הצלעות ומגישים.