צלעות כבש עטופות בנקניק עם חמאת טאפנאדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש עטוף נקניק עם חמאת Tapanade. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 258 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, שאלוט, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות כבש עם חמאה כתומה, צלעות כבש W / לימון, טימין & חמאת חרדל, ו צלעות כבש בגריל עם רוטב חמאה אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
להוסיף צלעות; לצרוב רק עד חום, על 1 דקה לכל צד.
ממיסים חמאה במחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית.
להוסיף שאלוט ושום; sauté עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים כמון, מערבבים 30 שניות.
העברה לקערה בינונית וקריר.
מערבבים טלה טחון, חזיר, ביצה, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ברנדי, ומדיירה לתערובת שאלוט. מחלקים תערובת בשר ל 4 מנות שוות. לחץ על כל חלק תערובת בשר סביב כל צלע כבש, מכסה בשר לחלוטין ולוחץ לדבוק, משאיר את העצמות חשופות. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מחממים תנור ל 232°. ספריי גיליון אפייה עם תרסיס nonstick.
מניחים צלעות כבש על סדין. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז צלעות רושמים 52° עד130 עבור בינוני-נדיר, על 20 דקות.
מקום 1 צלע כפולה על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם 2 פרוסות חמאת טפנד.