צלעות כבש עם ארטישוק וזיתים: Stinci di Agnelli con Carciofi E Olive
צלעות כבש עם ארטישוק וזיתים: Stinci di Agnelli con Carciofi E Olive עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1383 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 86 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבעולי פטרוזיליה, שיני שום, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: כבש לימון שנקס עם ארטישוק תינוק, שוק טלה עם זיתים וצלפים, ו צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
יש לשטוף ולייבש את השוקיים ולהתבשל באגרסיביות עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי כבד תחתית עם מכסה, לחמם את השמן עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את השוקיים וצורב עד חום זהוב כהה על חום בינוני, על 15 עד 18 דקות.
4
הסר את השוקיים ולהניח בצד.
5
לאותו מחבת מוסיפים את הבצל, השום, הרוזמרין והארטישוקים ומבשלים עד שהתרככו, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
רוזמרין
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הזיתים, יין, רוטב עגבניות ומניות עוף ומביאים לרתיחה. להחליף את שוק הטלה במחבת ולחזור לרתיחה. מכסים בחוזקה וצולים בתנור במשך 1 1/2 שעות, עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
רוטב עגבניות
צלעות כבש
זיתים
יין
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
10
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
11
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.