צלעות כבש עם דגל רוזמרין
צלעות כבש עם פלג'ולטים רוזמרין הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, גזר, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו רגל צלי לימון ונענע של כבש עם פלג'ולטים, צלעות כבש רוזמרין, ו צלעות כבש רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים גזר, סלרי, שאלוט ושום למחבת; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד רך וזהוב חום, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים שעועית, מרק, 1 כפית רוזמרין, ו 1/2 כפית מלח; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום, ולשמור על חום.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים כבש באופן שווה עם הנותרים 1 כפית רוזמרין, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל.
מוסיפים כבש למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.