צלעות כבש עם ויניגרט עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש עם ויניגרט עשב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 117 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, טרגון, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות כבש עשב, צלעות כבש מצופות עשב, ו צלעות כבש מצופות עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל על כבש.
מניחים כבש על המדף של מחבת או מחבת צלייה; מניחים מתלה במחבת. צלייה 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
שלב שאלוט, 1 1/2 כפות מים, וחומץ בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, מיץ, שמן, חרדל, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים פטרוזיליה ושאר החומרים, ערבוב טוב.