קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צלעות סופר חריפות

צלעות סופר חריפות
אם יש לך בסביבה 4 שעות ו -20 דקות לבלות במטבח, צלעות סופר חריפות עשויות להיות מצוינות ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 53 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל 1214 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, צלעות חזיר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון 71%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: בשר מונגולי סופר פשוט, סופר חריף, בשר מונגולי סופר פשוט, סופר חריף, ו צלעות סופר קצרות.

הוראות

1
כמה שעות לפני תחילת הבישול האיטי של הצלעות, הכינו את השפשוף על ידי שילוב אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי, פפריקה, חרדל ומלח בקערה וערבבו היטב. משפשפים את התערובת לבשר ומניחים לשבת לפחות שעה. התערובת תתחיל לרפא את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כ-30 דקות לפני שמתחילים לברביקיו, מחממים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
עוטפים צלעות בנייר אלומיניום כבד ומניחים על הגריל על אש עקיפה ומבשלים לאט כ -2 שעות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בזמן שהצלעות מתבשלות מתחילים את הרוטב על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
שלבו מיץ תפוחים, מיץ עגבניות, מולסה, רוטב ווסטרשייר, רוטב חם ורוטב ברביקיו בסיר, תוך ערבוב לערבוב טוב. מבשלים על אש נמוכה עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
תן להתבשל במשך 1/2 שעה. שמרו כ -1 כוס להגשה בצד עם הצלעות, והשתמשו בשאר כדי להבריש על הצלעות בזמן שהן ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
כאשר הבשר מתחיל להיות רך מזלג, לגולל צלעות ולהתחיל צחצוח על הרוטב. ממשיכים למרוח את הרוטב על הצלעות בתהליך הברביקיו. כאשר הצלעות מסוגלות להתפרק, הן מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)