צלעות סופר חריפות
אם יש לך בסביבה 4 שעות ו -20 דקות לבלות במטבח, צלעות סופר חריפות עשויות להיות מצוינות ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 53 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל 1214 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, צלעות חזיר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון 71%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: בשר מונגולי סופר פשוט, סופר חריף, בשר מונגולי סופר פשוט, סופר חריף, ו צלעות סופר קצרות.
הוראות
כמה שעות לפני תחילת הבישול האיטי של הצלעות, הכינו את השפשוף על ידי שילוב אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי, פפריקה, חרדל ומלח בקערה וערבבו היטב. משפשפים את התערובת לבשר ומניחים לשבת לפחות שעה. התערובת תתחיל לרפא את הבשר.
כ-30 דקות לפני שמתחילים לברביקיו, מחממים את הגריל.
עוטפים צלעות בנייר אלומיניום כבד ומניחים על הגריל על אש עקיפה ומבשלים לאט כ -2 שעות, הופכים מדי פעם.
בזמן שהצלעות מתבשלות מתחילים את הרוטב על הכיריים.
שלבו מיץ תפוחים, מיץ עגבניות, מולסה, רוטב ווסטרשייר, רוטב חם ורוטב ברביקיו בסיר, תוך ערבוב לערבוב טוב. מבשלים על אש נמוכה עד שהוא מתעבה.
תן להתבשל במשך 1/2 שעה. שמרו כ -1 כוס להגשה בצד עם הצלעות, והשתמשו בשאר כדי להבריש על הצלעות בזמן שהן ברביקיו.
כאשר הבשר מתחיל להיות רך מזלג, לגולל צלעות ולהתחיל צחצוח על הרוטב. ממשיכים למרוח את הרוטב על הצלעות בתהליך הברביקיו. כאשר הצלעות מסוגלות להתפרק, הן מוכנות.