צלעות עגל בגריל עם סלט ארטישוק-ארוגולה
צלעות עגל בגריל עם ארטישוק-סלט ארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם תחתיות ארטישוק, שמן זית, קליפת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון-שקדים עם מילוי לימון כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות עגל בגריל עם סלט ארוגולן ובזיליקום, צלעות עגל צלויות במחבת עם ארוגולה, ו צלעות עגל ארטישוק.
הוראות
מפזרים צלעות עגל באופן שווה עם 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח.
שלב 1 1/2 כפיות שמן זית, קליפת לימון ושום; משפשפים מעל צלעות עגל. מכסים ומצננים 1 עד 4 שעות.
מניחים צלעות עגל על מתלה הגריל המצופה בתרסיס בישול; גריל 4 דקות מכל צד או עד למידת האלימות הרצויה.
בעוד עגל גריל, לשלב ארוגולה, ארטישוקים, ואגוזי מלך בקערה.
שלב 1/4 כפית שנותרה כל פלפל ומלח, 1 כף שמן זית ומיץ לימון; מזלפים מעל סלט, וזורקים היטב.